VONDELPARKHONDEN:

vondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjes

Alles wat je moet weten over het Vondelpark - is uit!

07-12-2011

Een nieuwe handig gevouwen kaart over het vondelpark is overhandigd aan stadsdeelbestuurder Zuid, Joep Blaas. Deze informatiekaart is ontwikkeld door twee verenigingen, de Vereniging Hondenbezitters Vondelpark en de Vereniging Vrienden van het Vondelpark in samenwerking met stadsdeel Zuid. Een aantal winkels en bedrijven heeft bijgedragen aan de totstandkoming middels sponsoring. 

Tara geeft kaartje aan wethouder 
Hond Tara bood wethouder Joep Blaas het eerste exemplaar aan.

Op initiatief van de Vereniging Hondenbezitters Vondelpark is de kaart ontwikkeld omdat er voor veel gebruikers van het park onduidelijkheid bestond over de mogelijkheden en onmogelijkheden van het park. In de informatiekaart staan handige tips en weetjes voor alle gebruikers van het park. Waar je hond kan loslopen, waar je mag fietsen, waar de kinderspeelplaatsen zijn en zoveel meer.

Tijdens de presentatie van de kaart zei Joep Blaas hierover: "Het is goed dat het initiatief van de Vereniging van Hondenbezitters zelf kwam, Ik dacht goh, wat een leuk idée qua vormgeving, maar ook dat je zelf je leden wilt aanspreken. Als er iets is waar ik zelf altijd het meest enthousiast van word is als mensen elkaar aanspreken op gedrag. We doen dat eigenlijk veel te weinig in Nederland"

Z Card

De kaart wordt de komende tijd beschikbaar gesteld door het stadsdeelkantoor Zuid, de Vereniging Hondenbezitters Vondelpark, de vereniging Vrienden van het Vondelpark, T Blauwe Theehuis, Misteli Communicatie, Dansschool Oostveen, Dierenkliniek Vondelpark, Imagine, Cafe Schinkelhaven en Piedaterre. In het voorjaar zal de kaart ook op meerdere plaatsen in de stad beschikbaar zijn. De kaart is in het Nederlands en in het Engels uitgebracht.

Joep leest kaart