VONDELPARKHONDEN:

vondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjes

Dankwoord van het bestuur voor de spelletjesdag 2013

17-09-2013

Jullie hebben mee geholpen er weer een onvergetelijke dag van te maken. De bedoeling, om te laten zien aan iedere gebruiker van het vondelpark hoe leuk het is om een hond te hebben, is weer bijzonder geslaagd.
En wij willen natuurlijk ook alle honden en hun baasjes bedanken die weer eens hebben laten zien dat wij prima samen kunnen, geen overlast veroorzaken, onze poep en andere rommel opruimen en vooral veel plezier hebben. 

In het bijzonder onze speciale dank voor:
Erik Schardam, Cynthia Laarhoven voor haar begeleiding deze dag bij de hogere toestellen, Hondenschool Amstelland Bernhard Blonk en twee collega’s voor hun begeleiding bij alle toestellen en het opzetten van het parcours, dierenkliniek-Overtoom Joyce en Cyntha voor hun bijdrage en hulp bij kleine vragen, dierenkliniek Vondelpark Elsje voor haar bijdrage en hulp bij kleine vragen, onze Hondentrimdeskundige Joke Koppes, Dierenwinke OudSuyt Amber Hiensch voor de heerlijke hondensnoep zakjes, Mark en Kyona Bakker voor de prachtige foto,s, Barbara en Wim Blaaser en Lida Kolk voor al hun hulp op deze dag en last but not least:  Joost, onze Vondelkabouter. Altijd voor een schoon Vondelpark!!