VONDELPARKHONDEN:

vondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjes

Evenement voor hond en baas in Vondelpark

05-09-2012

16 september: evenement voor hond en baas in Vondelpark!
05-09-2012

Op zondag 16 september a.s. organiseert de Vereniging Hondenbezitters Vondelpark al weer voor de tweede keer een speelparcours voor honden. De Vereniging Hondenbezitters Vondelpark is uitgebreid aanwezig met een informatiekraam en een leuk speelparcours voor honden met diverse spelletjes en toestellen waar hond en baas zich op kunnen uitleven. Het speelparcour is voor alle mensen met een hond toegankelijk!

Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er de volgende activiteiten:

  • De dierenarts en haar assistente zullen uw vragen over de gezondheid van uw hond beantwoorden         
  • Informatiestand Vereniging Hondenbezitters Vondelpark
  • Informatiestand Vrienden van het Vondelpark
  • Een spelletjesparcours voor honden en bazen o.l.v. de trainers van de Hondenschool Dierenbescherming Amsterdam-Amstelland

Kortom: een heerlijk uitje voor zowel hond als baas! Wilt u als lid van de VHV een paar uur meehelpen op deze dag? Meld u zich dan even aan via info@hondenbezittersvondelpark.nl of bel met 06-21426603. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken.

Op deze dag zullen wij tevens de Vondelpark Z-card die op initiatief van de VHV en in samenwerking met stadsdeel en Vrienden van het Vondelpark is gemaakt uitdelen en doen wij mee aan het uitdelen van de vuilniszak met opdruk van de Vondelkabouter om zo de mensen in het park nog bewuster te maken het afval in de betreffende containers te deponeren. Deze actie doen wij in samenwerking met het stadsdeel, de vereniging Vrienden van het Vondelpark en andere belangenverenigingen die gebruik maken van ons Vondelpark. Het motto van deze actie luidt: Samen houden we het park schoon! Ook zal er iemand van de Vereniging Vrienden van het Vondelpark aanwezig zijn om uw eventuele vragen te beantwoorden.

Locatie
Het speelparcours bevindt zich (van 12.00 - 16.00 uur) aan de kant van de Overtoom tussen de Frederikstraat en de Vondelkerkstraat. Op het parcours moeten honden aangelijnd zijn om het speelgenot van andere honden niet te verstoren. Betreden van het spelletjesparcours is op eigen verantwoordelijkheid. Kom dus allen naar deze leuke dag voor zowel hond als baas en neem gerust ook andere hondenbezitters mee!