VONDELPARKHONDEN:

vondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjes

Zaterdag 14 juni vieren we het 150 jaar bestaan van het Vondelpark, wat is er voor u en uw hond te doen?

05-06-2014

Kom met je hond
Van 12.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom.
In samenwerking met onze vereniging zal er speciaal voor de honden een veld worden ingericht. (zie kaartje)
Er is een klein consult mogelijk bij onder andere dierenarts Piet Hellemans (ook bekend van het dierenprogramma beestengeluk, Dierenkliniek Overtoom en Dierenkliniek Vondelpark. Je kunt ook kennismaken met een hondenschool.

Er wordt een wedstrijdparcours uitgezet door Hondenschool de Gabber. Hier geven honden die net terug zijn van het wereldkampioenschap een demonstratie. Na afloop kan jouw hond het wedstrijdparcours zelf verkennen.
Ook is het mogelijk van jou en je hond een prachtige foto te laten maken door Tom Baetsen !
Daarnaast zullen er informatiekraampjes zijn van onder andere de Dierenambulance, Dierenbescherming Amsterdam, Hondenopvang Bosnië, Dutch cell dogs en de Vereniging hondenbezitters Vondelpark.


Diverse festiviteiten
Een dag vol muziek, theater, sport, kunst en veel activiteiten voor de kinderen.
Je kunt sportief meedoen met de grootste bootcamp van Europa en genieten van klassieke muziek van Belvedère Operaconcours en VondelCS. Je volgt een half uurtje yoga, krijgt een consult van de Roos of ontdekt het park opnieuw met een rondleiding in het natuurgebied. Tennisclub Festina opent haar deuren eenmalig voor iedereen en bij 't Blauwe Theehuis luister je naar verhalen over het park of dans je in de silent disco. En nog veel meer…


Wij wensen u een fijne feestdag toe!


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van de V.H.V,
Ge Meijer, Pascal v.d. Hadelkamp en Lidia v. Oostveen
www.hondenbezittersvondelpark.nl