VONDELPARKHONDEN:

vondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjes

oproep voor kleine wandeling

23-05-2013

Morgen is het onze beurt om te laten zien hoe blij wij zijn met ons park. Dat we het heerlijk vinden om te kunnen spelen met onze hond en dat ruimte belangrijk is om je hond lekker te kunnen laten rennen.
Tevens kunnen wij laten zien dat wij onze poep opruimen. Immers, iedereen wil in een schoon park lopen. We hopen dan ook dat een aantal van jullie zich wil opgeven en morgen om 14.00 wil aansluiten op het grote speelveld in het Vondelpark. Laten we er een leuke, ludieke en gezellige middag van maken. En vergeet je zakje niet .


Namens de VHV,
Lidia van Oostveen


http://www.at5.nl/tv/ons-vondelpark/aflevering/12203

HET TELEVISIE PROGRAMMA
“Elke Amsterdammer heeft wel een herinnering aan het Vondelpark. Wandelen, skaten, een eerste zoen, ravotten op speeltoestellen, het park is voor iedereen op een andere manier speciaal. Niet alleen Amsterdammers weten het park te vinden, jaarlijks bezoeken 12 miljoen mensen het park, per vierkante meter zijn dat er meer dan Central Park in New York!

Om dit bijna 150 jaar oude groene hart van de stad te onderhouden gebeurt er achter de schermen veel waar de Amsterdammers niks van merken. AT5 duikt in de wereld van het Vondelpark en laat zien wat er allemaal voor nodig is om het park te onderhouden én wat voor leuke gebeurtenissen er in het park plaatsvinden.

AT5 belicht in een 10-delige serie de bezoekers, de sporters, de romantici, maar ook de parkmedewerkers en de handhavers.”