VONDELPARKHONDEN:

vondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjesvondelparkhondjes

Wil je je inzetten voor de honden van het Vondelpark?

01-09-2010

Hou je van honden en wil je je inzetten voor de belangen van de honden(bezitters) van het Vondelpark? Dan is bestuurslid bij de VHV een leuke manier om hier aan bij te dragen. In het Vondelpark mogen honden al sinds jaar en dag loslopen. Dit is helaas in veel parken en bossen in Nederland niet meer mogelijk waardoor er steeds minder mogelijkheden zijn voor honden om te spelen en te rennen, hetgeen noodzakelijk is voor hun welzijn. De VHV zet zich in voor het behoud van de losloopmogelijkheid voor honden en hun baasjes in het Vondelpark, met het streven dit in goede harmonie met de andere gebruikers van het park en het stadsdeel te laten verlopen.

Het bestuur van de VHV is op zoek naar enthousiaste mensen die het bestuur willen komen versterken en zich hiervoor willen inzetten met inachtneming van de doelstellingen van de vereniging zoals verwoord in de statuten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@hondenbezittersvondelpark.nl